Glenn-Hughes-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!
 
06 Мар, 2008
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците.

Невероятно е, че...

Днес миниполите не шокират никого!Днес миниполите не шокират никого. Преди 4 десетилетия обаче около този толкова важен “детайл” в женското облекло се вихрели буйни страсти. Ватиканската държава заклеймила минижупа като безсрамен. В САЩ президентът Никсън обявил Белия дом за “зона, свободна от мини”, намеквайки че “мини”-то е способно да взриви обществените нрави.

В Гърция след преврата на “черните полковници” през 1967 г. първата работа на новата власт била да забрани късите поли. Любопитно е, че същата година “мини”-то се легализира в тогавашния Съветски съюз и то благодарение на Международния фестивал на модата.

По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете! Впрочем подобно нещо се е случило и с панталона, ризата и вратовръзката, които днес са задължителни във всяко престижно модно ревю, организирано в която и да било част на света.

Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците. На дамите им било нужно доста повече време, за да се престрашат да покажат краката си. Истината е, че чак в началото на ХХ-ти век дамската пола започнала да пълзи нагоре, но си останала с дължина около средата на прасеца чак до 60-те години.прочитания: 4546


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info