Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Зрелищни “свински” гонки разпалват хазартния дух на тълпата
 
09 Мар, 2008
Зрелищни “свински” гонки разпалват хазартния дух на тълпатаВ гонките през последните години основни фаворити са Ням-Ням, Пигмасвинон, Чарли Чопли и Хъкълбери Свин! “Най-свинските” състезания се провеждат в Люнебург, Северна Германия.

Невероятно е, че...

В Русия страшно си падат по свинските олимпиади! Още по времето на Николай II в императорския двор се провеждали надпревари с прасета, които подлудявали тълпата и разпалвали хазартния й дух.

“Свинските” състезания обаче не са само руски патент. В американския щат Илинойс, град Спрингфилд, ежегодно се провеждат подобни гонки с прасета. Надпреварите се организират на специално конструирани за целта писти с дължина 30 метра. На ден се провеждат до 20 гонки, а финалното бягане между най-издържливите свине се усложнява с поставянето на допълнителни 30-сантиметрови препятствия. В шампионатите през последните години основни фаворити са “състезателите” Ням-Ням, Пигмасвинон, Чарли Чопли и Хъкълбери Свин! :)

“Най-свинските” състезания се провеждат в Люнебург, Северна Германия. По време на гонката на специално трасе с дължина 50 метра най-бързите прасета се надпреварват и в двете посоки!

прочитания: 4444


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info