Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Компанията “Speedo” създаде съвършеният плавателен костюм
 
13 Окт, 2008
Компанията “Speedo” създаде съвършеният плавателен костюмУникалното при изработката на LZR RACER е, че този костюм няма нито един шев: отделните му части са съединени с помощта на ултразвук! Костюмът е изработен от свръхлека водонепромокаема тъкан.

В костюма са вградени специални панели, които обгръщат плътно тялото на плувеца и му придават възможно най-аеродинамична формаНевероятно е, че...

           
Компанията “Speedo” разработи нов плавателен костюм, който на проведени тестове се представи като “най-бързия” в света. Костюмът се казва LZR RACER и е изработен от свръхлека водонепромокаема тъкан,  чиято идеална гладка повърхност намалява съпротивлението с водата до абсолютния възможен минимум. Уникалното при изработката на LZR RACER е, че плавателният костюм няма нито един шев: отделните му части са съединени с помощта на ултразвук!

В костюма са вградени специални панели, които обгръщат плътно тялото на плувеца и му придават възможно най-аеродинамична форма. Въпреки това революционният плавателен екип предоставя пълна свобода на движенията на притежателя си.

За създаването на костюма разработчиците от компанията Speedo са използвали модели на 400 професионални плувци, олимпийски шампиони по плуване и златни медалисти от различни контести из целия свят. Според Speedo футуристичният костюм ще промени бъдещето на плувните спортове.

прочитания: 4631

MegaDave

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info