Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!
 
01 Ное, 2008
Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!В жалба за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра на компанията Blizzard “World of Warcraft”.

Невероятно е, че...

Бракоразводно дело в Америка се превърна в необичаен прецедент. В жалбата за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра “World of Warcraft”.

Според изтормозената Джослин, когато мъжът й се върнел в къщи след работа, той незабавно сядал зад компютъра, пускал си зарибяващата геймка и не преставал до играе до три часа след полунощ. Ядосаната съпруга била особено недоволна от факта, че увлечен в избиването на орки, демони и всевъзможни чудовища, “геймърът” не отделял на изгората си нито минутка внимание. По-лошо дори било положението в почивните му дни, когато съпругът пропилявал цялото си време в геймплей, вместо да помогне в домакинската работа, например! В крайна сметка, Джослин не издържала и поискала развод.

Забележителен е фактът, че младото семейство имало 13-годишна дружба, която постепенно прерастнала в по-интимни отношения, след което – в брак. На семейни начала обаче, младежите не издържали заедно дори година.

Джослин допълва, че е напълно наясно, че на практика играта “World of Warcraft” е безкрайна, което означава, че и на нейните мъки никога нямало да бъде сложен край. А защо е толкова наясно ли? Парадоксално, но Джослин изкарва прехраната си като работи в Blizzard – компанията, създала хитовото ролево приключение “World of Warcraft”!

прочитания: 4055

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info