EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
В Лондон бе открита най-необикновената изложба
 
08 Фев, 2012
В Лондон бе открита най-необикновената изложбаСред изтъкнатите творци място намират слонове, шимпанзета, орангутани, горили и други любители на рисуването. Много от авторите са създали своите произведения в зоопаркове по целия свят.

Невероятно е, че...

Експозицията бе изложена в зоологическата градина на Университетския колеж в английската столица В Лондон бе открита изложба на картини, нарисувани от животни, предаде BBC News. Експозицията бе изложена в зоологическата градина на Университетския колеж в английската столица (University College London's Grant Museum of Zoology). Изложбата ще продължи до 9 март 2012 г., а посещението й е напълно безплатно.

Сред изтъкнатите творци място намират слонове, шимпанзета, орангутани, горили и други любители на художественото изкуство. Много от авторите са създали своите произведения в зоопаркове по целия свят, за да бъдат днес творбите им събрани на форума в Лондон. Организаторите на изложбата подчертават, че това е първата по рода си експозиция на картини на животни в света.

Според критици и ценители на картините на слоновете ясно могат да се различат очертания на дървета и храсти. От друга страна, рисунките на маймуните по-скоро препращат в областта на абстрактната живопис.

прочитания: 8687


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info