Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
18 Дек, 2008
Сред динозаврите имало и такива, които снасяли яйцата си в чужди гнездаИзвестният палеонтолог д-р Марк Норил открива в пустинята Гоби вкаменен ембрион на месоядния вид овираптор. Той намира не само яйцето с ембриона, но и гнездото на динозавъра.

 » Невероятно е, че...
15 Дек, 2008
Мръсните коси предпазват човешкия организъм от отравяне с озонМръсните коси поглъщат 7 пъти повече озон, в сравнение с чистите. Причина за това вероятно е свързването на озона с компонентите на секрета от солните жлези на човешкия скалп.

 » Невероятно е, че...
12 Ное, 2008
Според каубоите предпазните шлемове ще убият духа на Дивия ЗападДанни сочат, че травми при участници в родео с бикове са 10 пъти повече, отколкото при състезатели по хокей на лед или американски футбол. Наскоро четирима участника в родео бяха стъпкани до смърт.

 » Невероятно е, че...
01 Ное, 2008
Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!В жалба за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра на компанията Blizzard “World of Warcraft”.

 » Невероятно е, че...
04 Окт, 2008
Хакери предизвикват пристъпи на епилепсия с опасна електронна пощаВълната от опасните електронни съобщения съдържа файл, който показва графика на преливащи се една в друга геометрични фигури с ярки цветове. Получените е-майли са предизвикали пристъпи на епилепсия.

 » Невероятно е, че...
13 Окт, 2008
Компанията “Speedo” създаде съвършеният плавателен костюмУникалното при изработката на LZR RACER е, че този костюм няма нито един шев: отделните му части са съединени с помощта на ултразвук! Костюмът е изработен от свръхлека водонепромокаема тъкан.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info