Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
21 Сеп, 2008
Връщайте си книгите навреме, ако не искате да отидете в затвора!Млада жена от Уисконсин беше арестувана, защото не е върнала навреме книгите в местната библиотека и е отказала да заплати съответната глоба. Местен вестник разказва за изживяването и.

 » Невероятно е, че...
09 Юни, 2008
В Япония бе продадена диня от рядък сорт за 6100 долараНай-характерна особеност на динята - “Densuke” е черната й кора. Нейната сърцевина е твърда, хрупкава и вкусът й не прилича на този на обикновените дини. Всяка една част на динята е ядлива, включително и семките.

 » Невероятно е, че...
24 Май, 2008
Първата истинска футболна топка е създадена преди век и половинаПървата истинска футболна топка е създадена през 1855 г. именно от Чарлз Гудиър. Той самият не доживява да види приложението на своето изобретение в автомобилостроенето, както и в други области.

 » Невероятно е, че...
19 Май, 2008
Таблата била любимо развлечение на египетските владетелиДвамата съперници трябвало да придвижват фигурките си към квадрати с интересни имена - “Корабът на бога-слънце” - “Къщата на възкресението”, “Красивата къща”. Хвърляне на зара нямало.

 » Невероятно е, че...
25 Апр, 2008
Английската компания “Муун Естейтс” разпродава марсианска повърхностВетровете на Червената планета достигат скорост от 40 м./сек. Средната температура на Марс е минус 53 градуса, а по екватора тя достига до плюс 27. Червената планета е кръстена на римския бог Марс.

 » Невероятно е, че...
09 Апр, 2008
Домейнът pizza.com бе продаден за 2,5 милиона долараДомейнът бе изложен на интернет търг на 27 март със стартова цена от сто долара. Идеята да регистрира домейна хрумнала на Крис Кларк преди 14 години, когато Мрежата тепърва набира скорост.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info