Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
06 Мар, 2008
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците.

 » Невероятно е, че...
01 Мар, 2008
Плиозавърът "Чудовището" e сред най-големите влечуги, обитавали моретоГигантските гущери се хранели главно с калмари, големи риби и други морски обитатели. До момента най-големият известен плезиозавър бе открит в Австралия, с дължина 10-11 метра.

 » Невероятно е, че...
28 Фев, 2008
“Изгубеният кивот” не е просто филмова измислица!В “Ковчегът на завета” се съхранявал златен съд с “манна небесна”, жезълът на Аарон и две плочи с изписаните върху тях божии повели, получени от пророк Моисей на планината Синай.

 » Невероятно е, че...
03 Мар, 2008
Още праисторическият човек е познавал техниките на масажаМасажът е толкова стар, колкото старо e самото човечество. Още прачовекът е използвал ръката си, за да поглажда наранени части от тялото си и по този начин да намалява болката от раните.

 » Невероятно е, че...
05 Фев, 2008
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звездаНАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Агенцията получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”.

 » Невероятно е, че...
11 Яну, 2008
В миналото само аристократите имали право да пият виноОще от времето на римляните виното прекарвало почти целия си “живот” в дървена бъчва. Глинени и керамични кани, както и кожени мехове, се използвали само за пренасяне на виното до масата.


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info