SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
30 Апр, 2008
На Земята годишно падат 1010 тона вещество от КосмосаСпоред различни оценки от 0,5 до 5 % от земната кора е изградена от кометно вещество. Има отдавна изказана хипотеза, че кометите са донесли спори на живот на планетата Земя.

 » Невероятно е, че...
20 Сеп, 2010
Хората на бъдещето ще живеят по 200 годиниЛекарите предричат, че голям успех на бъдещата медицина ще бъде лекуването на раковите клетки чрез генната терапия. Счупената кост ще зараства за два дни чрез електромагнитна процедура.

 » Невероятно е, че...
26 Юни, 2009
В пещерите Вайтомо в Нова Зеландия живеят... светещи червеиЗапочвайки живота си като мъничка ларва с вече включена светлинка на опашката, светещият червей живее в нещо като “хамак” от слуз и коприна, отделяна от различни жлези в устата му.

 » Невероятно е, че...
15 Ное, 2007
Ембрионите могат да доловят ритъма на барабанитеЧовешкото вътрешно ухо се оформя в зародиша на шестмесечна възраст и затова бебето започва да чува още преди раждането си. Във вътрешното ухо се намират системите за равновесие и слухът.

 » Невероятно е, че...
08 Дек, 2009
Идеята за телепортирането вълнува човечеството почти векИдеята за пренасяне на обект или личност от едно място на друго само за миг – при това на много големи разстояния – се доразвива в много книги и филми. Това е методът на телепортирането.

 » Невероятно е, че...
16 Авг, 2007
Потомци на канибалите от Океания се извиниха за изядените мисионериПрез 1878 г. неколцина мисионери са сполетяни от ужасна съдба – те са пленени и изядени от племето топаи на полуостров Газели, намиращ се в северната част на Нова Британия.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info