SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
04 Окт, 2010
Човешкият мозък може да бъде много “гладен”Мозъкът може да изгори толкова калории при интензивно мислене, колкото и мускулите, когато се натоварват по време на физически упражнения. Мозъкът няма никакви нервни окончания.

 » Невероятно е, че...
26 Авг, 2007
Праисторическото морско свинче тежало 700 килограмаКрай град Урумако, разположен на 400 км от Каракас - столица на Венецуела, са открити още най-голямата костенурка, дълга 3 м., едни от най-големите крокодили, както и непознати досега триметрови риби!

 » Невероятно е, че...
12 Авг, 2007
Албански художник ще направи най-голямата мозайка от клечки за зъбиСтрати бе записан в Книгата на рекордите на Гинес, след като успя през 2006 да нарисува Леонардо да Винчи с гвоздеи. За създаването на уникалната мозайка албанецът Страти използва 500 000 гвоздея.

 » Невероятно е, че...
28 Яну, 2009
Юпитер забавя движението на своите спътнициНякои от спътниците се въртят около Юпитер в посока, обратна на посоката на въртене на планетата. Предполага се, че това са захванати от планетата астероиди. Юпитер има 16 известни до момента спътника.

 » Невероятно е, че...
08 Авг, 2007
“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигритеАрнолд е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие филми, в които настоящият губернатор участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

 » Невероятно е, че...
03 Авг, 2007
Никълъс Кейдж купи английски замък от XVIII-ти векАктьорът, племенник на знаменития режисьор Франсис Форд Копола, вече притежава недвижима собственост в пет страни, като в това число влиза и частен остров на Бахамите.


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info