Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
25 Юли, 2007
Булка напада младоженеца си с 12-сантиметров остър токПолицията арестува 33-годишната булка в апартамент за младоженци - докато гостите се забавляват в ресторанта, без да си дават сметка за драмата, която се разиграва над главите им.

 » Невероятно е, че...
14 Юли, 2007
Рибата тон е по-вкусна, когато не е изложена на стресРибата тон се бори яростно за живота си особено в случаите, когато в една мрежа са хванати прекалено много риби. Според учените това поведение повишава телесната й температура.

 » Невероятно е, че...
24 Юли, 2007
Шерлок Холмс получава стотици писма от свои почитателиДори и днес, повече от 100 години след раждането на най-великия детектив на всички времена, знаменитият герой на Артър Конан Дойл остава изключително популярен.

 » Невероятно е, че...
25 Окт, 2009
Пираните са от “гладуващите” в света на рибитеПираните се хранят основно с други риби, насекоми и растения. От своя страна пираните са вкусен деликатес за много други хищници: по-големи риби, каймани и речни делфини.

 » Невероятно е, че...
26 Юни, 2007
Сингапурски студент успява да изгледа 60 филма за 72 часаВ оспорвана надпревара общо 24 човека се опитват да подобрят това постижение, но само трима от тях успяват да издържат всичките 72 часа от феноменалния киномаратон.

 » Невероятно е, че...
19 Авг, 2009
Вулканичните изригвания понякога са съпроводени от хиляди трусовеМагмата е разтопена скална маса, която се издига през земната кора и се насочва към към вулканичен кратер. Скалните разломи пораждат и изключително силни земетресения.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info