Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
29 Окт, 2009
В Ню Йорк ще бъде построен небостъргач-музейСградата ще бъде с височина 300 м. и ще се намира на 53-та улица, между Пето и Шесто авеню в Ню Йорк. Проектът за създаването на небостъргача-музей е дело на известния френския архитект Жан Нувел.

 » Невероятно е, че...
27 Авг, 2009
Арестуваха гол фотомодел в музея “Метрополитен”Катлин Нийл бе арестувана на 26 август от полицията на Ню Йорк по необичайно обвинение. 26-годишната красавица бе тикната зад решетките заради това, че се е снимала гола в зала на “Метрополитен”.

 » Невероятно е, че...
14 Авг, 2009
Слон от британския зоопарк се научи да свири на хармоникаСтрастта си към музиката слонът открил най-неочаквано, след като дете забравило хармониката си пред клетката му. Вкарвайки въздух с хобота си в музикалния инструмент, Файв изнесъл истинска серенада.

 » Невероятно е, че...
15 Юли, 2009
Най-дългото голф игрище в света се намира в АвстралияСтроежът на голф игрището Nullarbor Links отнема около 5 години. Според създателите целта на мащабното начинание е привличането на туристи, които да се срещнат с “истинската Австралия”.

 » Невероятно е, че...
14 Юли, 2009
Фразата “Обичам те!” бе оценена на 163 хиляди лири стерлингиСоциално изследване включва анкета сред доброволци, които описват 50 събития от живота си, направили ги щастливи. На същите участници е зададен въпросът какво биха направили с много пари.

 » Невероятно е, че...
05 Юли, 2009
На шампионата по ядене на хот дог бе поставен нов световен рекордВ интервю победителят Честнът разкри, че месеци наред е разработвал своя уникална методика за бързо ядене на хот дог. Американецът е кръстен от феновете си с внушителния прякор "Челюстите".


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info