We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Велосъстезанието Байк за Чепън ще се проведе на Цветница
 
05 Апр, 2012
Велосъстезанието Байк за Чепън ще се проведе на ЦветницаГостите и участниците в събитието ще се насладят на малко познатата природа на карстовата планина Чепън, както и на голямото разнообразие от цветя и птиче богатство на Драгоманското блато.

В рамките на събитието “Зелени дни, София”, община Драгоман, Сдружение за дива природа Балкани и фирма “Одисея Ин” организират велосъстезание Байк за Чепън. То ще се проведе на 8 април (неделя) в планината Чепън, в района на Драгоманското блато. Надпреварата е един чудесен повод да се посети едно малко известно, красиво, но и същевременно много близко до София място. Целта на велосъстезанието на Цветница е да запознае с една нова и развиваща се туристическа дестинация, само на 40 км от София, да покаже атрактивни веломаршрути и да се усети пролетният въздух извън града.

Мястото на срещата на организатори и участници е площадът на град Драгоман, а началният час на състезанието е 10:00 сутринта.

Велосъстезанието се организира в 3 категории, като ще има отделни трасета за деца и възрастни. Повече информация за регламента за участие, трасето и наградите можете да намерите на http://www.zelenidni.com - Байк за Чепън.

Описание на маршрута може да видите в MTB-BG.com.

Паралелно с велосъстезанието, за гостите на събитието ще бъдат организирани игри с публиката, както и посещение на Драгоманското блато, изкачване на вр. Петров кръст 1206 м н.в., дегустации на местни кулинарни специалитети.

Гостите на събитието ще се насладят на малко познатата природа на карстовата планина Чепън, както и на разнообразието от цветя и птиче богатство на Драгоманското блато.
 
Специален гост на събитието ще бъде кметът на община Димитровград, Сърбия. Очаква се да присъстват и представители на Областната управа, Министерство на околната среда и водите, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Министерството на младежта и спорта.
прочитания: 3639

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info