We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
За трета поредна година се провеждат “Зелени дни”
 
18 Апр, 2012
За трета поредна година се провеждат “Зелени дни”“Зелени дни” е фестивал на отговорния туризъм и природата. По време на събитието ще бъдат проведени различни презентации, прожекции и дискусии за зеления туризъм и грижата за природата.

За трета поредна година, между 20 и 22 април, ще се проведат “Зелени дни” - фестивал на отговорния туризъм, природата и здравословния живот. И тази година мероприятието ще бъде пред Народен театър “Иван Вазов”.

Зелени дни се организира от Българската асоциация за алтернативен туризъм, със съдействието на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и Столична община.

В програмата е включено изложение на продукти за един по-здравословен начин на живот, екипировка за планина, катерене и къмпинг, както и представяне на природозащитни организации, природни паркове и общини, зелени и отговорни туроператори.

Събитието ще бъде открито на 20 април от 10:30 часа. Тогава ще бъдат наградени победителите във фотоконкурса “Зелено: с ритъма на града”.

По време на самите “Зелени дни”, ще бъдат предсатвени различни презентации, прожекции и дискусии, свързани със зеления туризъм и грижата за природата. В програмата са включени разнообразни активности – от готварски семинар до работилници за рециклиране, уроци по фермерство в градска среда, устойчиво развитие, екологично образование и т.н. С помощта на Фондация “Тайм” фестивалът ще бъде първото събитие в България, което ще измери въглеродния си отпечатък.

Подготвени са полезни и интересни презентации за различни зелени дестинации и пътешествияГостите на “Зелени дни” ще научат и какво се случва около Беглика и Узана. По-сръчните ще могат да покажат способностите си на някои от уъркшоповете.

За малките посетители на “Зелени дни” отново ще има стена за катерене и велосъстезание с награди, както и други интерактивни игри. Колоездачите ще могат да се запишат за състезанието в неделя, в 9 часа. За най-активните има подготвени специални награди и изненади.

Зелени дни ще бъдат закрити с концерт, посветен на “Деня на земята” - 22 април от 17:30 часа.

Повече подробности за програмата и изложителите може да откриете на: http://www.zelenidni.com/.

прочитания: 3259

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info