We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Раздават престижните награди “Златно перо” в навечерието на 24-ти май
 
19 Май, 2012
Раздават престижните награди “Златно перо” в навечерието на 24-ти майСред отличените тази година са Маестро Михаил Ангелов, Стоянка Мутафова, ФСБ, Теди Москов и Мая Новоселска, Аделина Филева, директор на Софийска градска художествена галерия и др.

За седемнадесета поредна година Classic FM радио и галерия „Макта” ще раздадат престижните награди “Златно перо” за изключителен принос към българската култура и изкуство. Призовете под формата на брошка, изработени от 24-каратово злато, ще се връчат на 24-ма представители на българската култура и изкуство на официална церемония на 22 май 2012 г., от 11:00 часа в Националното музикално училище “Любомир Пипков”.

Сред отличените тази година са Маестро Михаил Ангелов, Стоянка Мутафова, ФСБ, Теди Москов и Мая Новоселска за спектакъла “Едно малко радио”, Аделина  Филева (изкуствовед), директор на Софийска градска художествена галерия, “Sofia Design Week”, сериалът “Стъклен дом”, оперната прима Олга Михайлова-Динова, писателите Калин Терзийски и Петко Бочаров, художниците Павел Койчев и Хубен Черкелов и други.

За първа година слушателите на Classic FM радио определиха един от носителите на престижното отличие за 2012 година, като най-много гласове за номинация получи Павел Балев за диска “Славянски арии” и за дирижирането му на “Пръстена на Нибелунга” от Рихард Вагнер.

Официалната церемония по връчване на наградите се провежда в рамките на Европейски музикален фестивал  със съдействието на Министерство на културата и Столична община.

прочитания: 3159

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info