Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Представят най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили
 
01 Юни, 2012
Представят най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобилиОт 1 до 4 юни в Интер Експо Център - София ще се проведе поредното издание на “Auto Bild Show 2012”. В последния ден ще бъде изтеглена голямата награда на изложението - автомобил.

От 1 до 4 юни в Интер Експо Център - София ще се проведе “Auto Bild Show 2012”. Изложението ще представи най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили, концептуални модели и прототипи. Експозицията на “Top Gear България” ще даде възможност на публиката да се запознае отблизо с водещите български пилоти от различните шампионати. Събитието ще поднесе и други приятни изненади на посетителите. Те ще имат невероятната възможност да наблюдават демонстрации, да станат част от различни състезания и конкурси, да се забавляват, като участват в многобройни игри или тестват сетивата и уменията си на авто-симулатори.

В последния ден на “Auto Bild Show 2012” ще бъде изтеглена голямата награда на изложението - автомобил. В играта ще могат да се включат всички участници, попълнили и пуснали в предназначените за това места анкетни карти. Посетителите ще имат възможност да спечелят и 7-дневна почивка за двама на о. Закинтос, Гърция, четири едноседмични почивки за двама на Българското Черноморие, 5 мъжки парфюма и други.

Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден от 9:00 до 19:30 часа.прочитания: 3440


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info