We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Прочутият музей “Роден” отваря врати за България
 
10 Юли, 2012
Прочутият музей “Роден” отваря врати за БългарияСпециално отбрана колекция на прочутия музей ще гостува в София през 2013 г. По същото време експозиция на български художници да бъде представена в една от залите на музея “Роден”.

Министърът на културата Вежди Рашидов се договори с директорката на прочутия музей “Роден” Катрин Шевио през 2013 г. специално отбрана колекция на френския скулптор Огюст Роден да гостува в София. По същото време експозиция на български художници ще бъде представена в една от залите на музея “Роден”. Това ще е първият случай, в който чужда колекция гостува на музея “Роден”, тъй като там се излагат само творби на големия творец.

“Горд съм, че България излиза и може да се покаже с таланта си в най-големите европейски зали”, заяви по време на срещата министър Рашидов. Директорката на музея “Роден” прие поканата на Вежди Рашидов да гостува през октомври 2012 г. в София. Тогава ще бъдат обсъдени в големи подробности всички детайли на проекта.

Катрин Шевио призна пред министър Рашидов, че цени много амбицията му да отвори България за Европа и света. Тя е сигурна, че изложбата на музея “Роден” в София, както и българската експозиция в залите на музея “Роден” в Париж, са само част от активното сътрудничество в областта на културата между Франция и България.

прочитания: 3558

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info