SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
“Фото Салон София” представя снимки от най-различни жанрове
 
09 Дек, 2012
“Фото Салон София” представя снимки от най-различни жанровеВ “The Mall” ще могат да се видят 184-те най-добри кадъра. Те са разделени в три интересни теми - Свободната, Лицето и Портфолио. Изложбата е от 10 декември 2012 г. до 10 януари 2013 г.

Автор: Тодор Цветков, България

           В понеделник (10.12.2012) в “The Mall” ще се открие изложбата от първото издание на “Фото Салон София” - фотографски конкурс, привлякъл над 2000 снимки от над 200 автора от 50 държави.

Посетителите на столичния мол ще могат да се насладят на 184-те най-добри кадъра, разделени в три теми - “Свободната”, “Лицето” и “Портфолио”.

“Свободната” представя снимки от най-различни жанрове, през взимащи дъха пейзажи и постановъчни кадри до експерименти, в които границата между фотография и дигитално изкуство е трудно различима.

“Лицето” е основната тема на конкурса. В изложбата са включени 37 интересни портрета, които показват многообразие от човешки изражения и емоции.

Третият раздел “Портфолио” е най-сериозното предизвикателство пред уменията на авторите. Там те показват серия между 6 и 12 снимки, обединени в една тема. Според журито от всички участници едва 9 са успели да покажат достатъчно добри портфолиа, които намират място и в изложбата.

Автор: Хамад Сауд Аубасаиди, Оман - Златен медал в категория ПортфолиоЖурито на конкурса също е забележително. Начело с доц. Д-р. Росен Коларов и доайена на българската фотография - Гаро Кешишян, в него участват известният фотожурналист Красимир Свраков, рекламният фотограф Валентин Киров и изключително опитния в подобни конкурси сърбин Раса Милойевич.

“Фото Салон София” се реализира и финансира от Столична Община по програма “Култура”. Проектът е в подкрепа на кандидатурата на София за Културна столица на Европа през 2019 г. Изложбата може да бъде видяна от 10 декември 2012 г. до 10 януари 2013 г. на ниво 1 в “The Mall”.

            Церемонията по връчването на наградите в салона ще се състои още в първия ден на изложбата от 12:30 ч. Отличията на най-добрите ще бъдат връчени от представител на дирекция “Култура” към Столична Община, а наградата на най-добрия автор в конкурса италианецът Дино Одоардо Гибертони ще бъде приета лично от Анна Амендоладжине, директор на Италианския Културен Институт.
прочитания: 3503

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info