Cradle-of-Filth_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Синът на кеч легендата Рик Флеър бе открит мъртъв
 
01 Апр, 2013
Синът на кеч легендата Рик Флеър бе открит мъртъвДебютът на Рейд Флеър на ринга бе на 9-годишна възраст във вече бившата федерация WCW. Преди да почине, Рейд се състезаваше като кечист в Япония. За 7 години той три пъти бе арестуван.

Синът на легендарния кечист Рик Флеър почина на 25-годишна възраст в Северна Каролина. Ричард Рейд Флеър, който също бе професионален кеч борец бе открит мъртъв в хотелска стая на 29 март тази година. Полицията все още разследва причините за смъртта на младежа.

Рик Флеър и синът му РейдАгентът на Рик Флеър направи следното изявление: “Съкрушени сме от новината, че Рейд Флеър ни напусна. Няма думи, които да опишат мъката на Рик и семейството му!”

Дебютът на Рейд Флеър на ринга бе на 9-годишна възраст във вече несъществуващата федерация World Championship Wrestling. Преди да почине, Рейд се състезаваше като кечист в Япония.

През последните 7 години Рейд Флеър три пъти бе арестуван от полицията, като при единия от случаите в колата му бе открит хероин. Приживе атлетът имаше сериозни проблеми с наркотиците.

прочитания: 3498


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info