We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
“Зелени дни” отново насочва вниманието към природощадящо поведение
 
14 Апр, 2013
“Зелени дни” отново насочва вниманието към природощадящо поведениеВсички посетители на “Зелени дни” ще могат да опитат био-продукти, да тестват натурална козметика, да се запознаят с екологично ориентирани бизнеси, както и да открият нови кътчета за еко туризъм.

Четвъртото издание на фестивала “Зелени дни” тази година ще се проведе в седмицата преди Великден, от 25 до 28 април. Пролетното изложение на отговорния начин на живот отново ще се разположи в центъра на София пред Народен театър “Иван Вазов”.

Посетителите на “Зелени дни” ще могат да опитат сертифицирани био-продукти, да тестват натурална козметика, да се запознаят с екологично ориентирани бизнеси, както и да открият нови кътчета за еко туризъм. Публиката ще се запознае и с различни каузи, които търсят своите съмишленици, ще чуе разкази за интересни пътешествия, ще разбере повече за марката “Зелена къща”.

Тази година специално внимание ще бъде отделено на децата. Познанието за природата и създаването на отговорно отношение към нея ще достигне до децата под формата на забавления и игри. “Зелени дни” ще приютят детски фестивал с богата програма. Децата и родителите им ще станат част от множеството образователни игри, работилници и изследователски забавления. Ще има кулинарна работилница, работилница за правене на лодки, задвижвани от слънчеви панели, на кукли, на красиви предмети, изработени от използвани и стари вещи.

Организатори на събитието са Българска асоциация за алтернативен туризъм (БААТ) и Спортно-туристическа агенция “Одисея-ин”. Целта на “Зелени дни” е създаването на култура, на навици за природощадящо поведение, на здравословен начин на живот. Организаторите се надяват по време или след фестивала хората да се замислят и променят своето поведение като консуматори. От друга страна, желанието им е да покажат на обществото малките зелени бизнеси, които имат нужда да бъдат подкрепяни и популяризирани.

прочитания: 2873

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info