Cradle-of-Filth_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
До рок концерта на годината остават броени часове!
 
14 Май, 2013
До рок концерта на годината остават броени часове!Вратите днес отварят точно в 16:00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват. Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19:30, а Bon Jovi излизат в 20:30 часа.

До рок концерта на годината остават броени часове! Bon Jovi идват за своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт. Нека направим заедно от събитието емоционален и исторически момент! И отново да покажем на целия свят, че българската публика е невероятна.

Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19:30, а Bon Jovi излизат в 20:30 часа.

Вратите днес отварят точно в 16:00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват.

Хората трябва да си предвидят време за влизане в стадиона, за да се ориентират до своя вход и да влязат търпеливо, заедно с още хиляди развълнувани фенове. За да се осигури максимален кофорт при влизане е препоръчително хората да пристигнат на стадиона по-рано.

Закупилите VIP пакет Diamond circle или VIP пакет Front of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от Централния вход на стадиона) с начален час 14:00 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15:00.

Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с ПЪЛНОЛЕТЕН придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно (не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това) и с придружител. Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието. В този смисъл, придружителят и непълнолетното лице следва да са в една и съща зона. Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително (прилагаме я отново), за да си осигурите максимално спокойно и бързо влизане на концерта. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или макс сапунерка.

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни. Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейския лег от актуалното турне на бандата по повод новия им албум What About Now.

С нашата дата започва европейското част на тура, а българските фенове ще станат и първите свидетели на съвсем новия сценичен дизайн.

Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема.

прочитания: 3352


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info