Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

“Зона Култура Fest” стартира тази седмица в София
 
07 Май, 2014
“Зона Култура Fest” стартира тази седмица в СофияОт 9 май до 8 юни редица културни събития ще представят наглед идеята за превръщане на западащи райони на столицата в алтернативен градски център за творческа работа и изкуство.

От 9 май до 8 юни няколко софийски индустриални зони ще се превърнат в пространства за изкуство. Изложби, инсталации, прожекции, пърформанси, фотографски конкурси, дискусии, концерти, неделни био базари, ревюта ще представят наглед идеята за превръщането на западащи райони на града в алтернативен градски център за творческа работа и културни събития. “Зона Култура Fest” ще изследва възможността за тази трансформация.

Събитието се организира от фондация “София диша” в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019 г.

Първите подробности за това защо е създадена “Зона Култур”а и на какви принципи е основана, какви ще са процесите на функциониране съвместно с артистите, културните оператори и жителите на кварталите в границите й, ще станат ясни един ден преди началото на фестивала - на 8 май от 10.00 часа. Организаторите от фондация “София диша” и представител на Столична община ще представят програмата, участниците и локациите на феста, в Голямата зала на Хладилния завод на ул. Индустриална 11.

Повече информация за културните събития, свързани с кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019 можете да следите на http://www.sofia2019.bg и https://www.facebook.com/ZonaCulturaSofia.


прочитания: 3023

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info