SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Започва второ издание на Фестивала за съвременно изкуство в София “Дома Арт”
 
27 Май, 2014
Започва второ издание на Фестивала за съвременно изкуство в София “Дома Арт”В рамките на феста различни художници, скулптори, фотографи, дизайнери, илюстратори, артисти от различни жанрове на визуалното и сценично изкуство ще представят лицето на съвременното руско изкуство.

Започва второто издание на Фестивала за съвременно изкуство “Дома Арт Фест 2014” ще представи “Пулсът на Новата Русия” – фестивал за съвременно изкуство от Русия. Той се организира от Фондация “Дома Арт” и ще се проведе между 29 май и 8 юни в София. Художници, илюстратори, скулптори, фотографи, дизайнери, артисти от различни жанрове на визуалното и сценично изкуство – мултимедия, пластика, видео-арт, перформативни изпълнения, музика и видео, литература, кино и много други жанрове ще представят лицето на съвременното руско изкуство, такова каквото то се представя по световни арт-форуми и биеналета.

“Дома Арт Фест 2014” се реализира с финансовата подкрепа на Столична програма “Култура”, в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата през 2019 г.
  
Входът за всички събития от фестивала е свободен. Повече подробности за събитията можете да видите на http://www.domaartfest.com и http://www.facebook.com/DomaArtFestival.
прочитания: 3053

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info