We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Благотворителен коледен базар „С любов и усмивка за Коледа”
 
22 Ное, 2015
Благотворителен коледен базар „С любов и усмивка за Коледа”На базара ще се предлагат ръчно изработени изделия като свещи, коледни картички, снежни човеци, елхички от конуси и други красиви сувенири. Посетителите ще могат да изберат и оригинален подарък.

Традиционният коледен базар на Организацията на пациентите с ревматологични заболявания в България ще се проведе на 5 декември от 11:00 ч. в Клуба на пътешественика, ул. “Сердика” № 19 в София. Събитието е благотворително и е под наслов „С любов и усмивка за Коледа”.

На базара ще се предлагат ръчно изработени изделияТази година енергията на Организацията на пациентите с ревматологични заболявания в България беше концентрирана в усилията да се запази достъпа до съвременно, биологично лечение на хиляди хора, за да живеят нормално. Един борбен, млад човек обаче в момента не може да живее нормално. Диян Костов от Казанлък, който се бори с ревматоидния артрит от ранна детска възраст, се нуждае от нови тазобедрени стави, за да продължи да се движи, да работи и изобщо – да живее. Необходимата сума е 24 000 лева и е непосилна за семейството му. Затова събраните средства от тазгодишното коледно мероприятие ще бъдат дарени на Диян.

На базара ще се предлагат ръчно изработени изделия като свещи, коледни картички, снежни човеци, елхички от конуси и други красиви сувенири. Посетителите ще могат да се сдобият не само с коледна украса за празника, но и да изберат оригинален подарък. Ще има щандове с ръчно изработени кожени колани, гривни и портмонета, интересни и нестандартни бижута, плетени шапки и ръкавици и много други.

Повече информация за участниците на базара на: https://www.facebook.com/events/174823612862807

Допълнителна информация за Диян на:

прочитания: 8303

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info