Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
03 Май, 2013
Почина китаристът на траш легендите “Slayer” Джеф ХанеманДжеф Ханеман имаше сериозни проблеми със здравето от началото на 2011 г., когато получи много сериозна инфекция на ръката. Причина за състоянието на китариста бе станало ухапване от паяк.

 » Новини
02 Май, 2013
Рапърът Крис Кели почина от свръхдоза наркотициРано вечерта на 1 май в дома на 34-годишния Крис Кели в Атланта, щат Джорджия, бе повикана бърза помощ. Медиците диагностицираха рапъра с взета свръхдоза наркотици.

 » Новини
25 Апр, 2013
Отиде си китаристът на “Щурците” Петър ГюзелевКитаристът се лекуваше от коварната болест в САЩ от 2010 г. насам. В края на 2012 г. обаче Гюзелев получи страшната новина, че му остават няколко месеца живот.

 » Новини
14 Апр, 2013
Младежи с концепция за устойчив туризъм във Врачански БалканВ обучението си младежите са се запознали с характерни особености на природен парк - “Врачански Балкан”, след което са разработили концепция за развитието на алтернативен туризъм в района.

 » Новини
14 Апр, 2013
“Зелени дни” отново насочва вниманието към природощадящо поведениеВсички посетители на “Зелени дни” ще могат да опитат био-продукти, да тестват натурална козметика, да се запознаят с екологично ориентирани бизнеси, както и да открият нови кътчета за еко туризъм.

 » Новини
08 Апр, 2013
Баронеса Маргарет Тачър почина от инсулт на 87-годишна възрастГоворителят на семейство Тачър лорд Бел заяви: “С голяма мъка в сърцата Марк и Каръл Тачър съобщават, че майка им Баронеса Тачър почина, след като тази сутрин получи инсулт.”За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info