Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
15 Юни, 2015
Transfiguration Festival съхранява културното наследство на село ДоленСело Долен е съхранилo духа на българското през вековете. Има тиклени къщи и улички от калдъръм, които са част от мистиката и красотата на архитектурно-историческия резерват.

 » Новини
14 Юни, 2015
“Голо тяло” – скулптура и рисунки от колекцията на СГХГИзложбата ще представи скулптура и рисунки - творби на различни български автори от колекцията на СГХГ, посветили част от творчеството си на голото тяло. Жанр, в който Васка Емануилова има ярки постижения.

 » Новини
03 Юни, 2015
Започва фестивалът за съвременна култура и изкуство “Зона Култура”От 6 до 16 юни 2015 година ще се проведе второто издание на ZONA CULTURA fest – фестивал за съвременна култура и изкуство. Изданието се завръща под надслов POP UP ZONE.

 » Новини
06 Май, 2015
Първият “Z ФЕСТ” съчетава съвременни изкуства и технологии“Z ФЕСТ” ще се реализира в старо трамвайно депо в София. Събитието ще включва презентация за дроновете, изложба видео арт, аудиовизуален сет със смесване на живо на музика и видео.

 » Новини
05 Май, 2015
Пълна палитра от различните форми на изкуство на „Джобен фестивал”В майското издание публиката ще може да се наслади на пълна палитра от различните форми на изкуство – цирк, кино, музика, театър, литература. Всяка фестивална вечер ще има по един концерт.

 » Новини
15 Апр, 2015
Фотографът Здравко Йончев ни показва познатите и непознати лица на градаОткриването на "Лицата на града" е на 15 април от 18:30 ч. във Vivacom Art Hall. Освен новите фотографии могат да бъдат видяни и някои снимки от изложбата "Старите минерални бани на София".


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info