Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
05 Май, 2015
Пълна палитра от различните форми на изкуство на „Джобен фестивал”В майското издание публиката ще може да се наслади на пълна палитра от различните форми на изкуство – цирк, кино, музика, театър, литература. Всяка фестивална вечер ще има по един концерт.

 » Новини
15 Апр, 2015
Фотографът Здравко Йончев ни показва познатите и непознати лица на градаОткриването на "Лицата на града" е на 15 април от 18:30 ч. във Vivacom Art Hall. Освен новите фотографии могат да бъдат видяни и някои снимки от изложбата "Старите минерални бани на София".

 » Новини
22 Дек, 2014
Отиде си големият певец и музикант Джо КокърДжо Кокър бе огромно име в музикалния бизнес повече от 40 години. Напоеният му с блус и соул глас просто не може да бъде сгрешен и е негова абсолютна запазена марка. Джо Кокър почина на 70 години.

 » Новини
31 Окт, 2014
Фотоизложба съчетава съвремието с културно-историческото наследствоИзложбата е посветена на Деня на строителя и е първата подобна инициатива на Камарата на строителите на България (КСБ) и в. “Строител”. Тя е разположена на Моста на влюбените.

 » Новини
06 Сеп, 2014
Градът на тепетата чества 129 години от Съединението на БългарияВ Пловдив за тържествата за Съединение ще са президентът Росен Плевнелиев и премиерът Георги Близнашки. Програмата и на двамата включва посещение на музея на Съединението.

 » Новини
06 Сеп, 2014
Пловдив ще бъде Eвропейска столица на културата за 2019 г.Официално номиниране на Пловдив от страна на Съвета на министрите на ЕС се очаква през май 2015 г. Още 3 града-кандидати за Европейска столица на културата 2019 бяха София, Варна и Велико Търново.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info