Wolfheart_Bilet_Bg
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
13 Юли, 2012
Гробницата в Мезек се превръща в “Средновековен атракцион”Целта на проекта е насочена към създаване на конкурентни тур атракции, които да спомогнат за развитието на устойчив туристически продукт и разнообразяване на традиционния туризъм.

 » Новини
10 Юли, 2012
Прочутият музей “Роден” отваря врати за БългарияСпециално отбрана колекция на прочутия музей ще гостува в София през 2013 г. По същото време експозиция на български художници да бъде представена в една от залите на музея “Роден”.

 » Новини
11 Юни, 2012
W-O-W е първото по рода си интерактивно събитие, с мисъл за женатаВ рамките на събитието водещи козметични марки ще представят своите нови посоки в поддържане на кожата и борбата със стареенето. Посетителките ще научат и основни правила за грима.

 » Новини
08 Юни, 2012
Танцьори-абсолвенти гастролират на сцената на Софийската опера и балетМладите таланти на Национално училище за танцово изкуство ще се представят с откъси от репертоара си. Публиката ще види части от любимите балети “Спящата красавица”, “Баядерка”, “Корсар”, “Копелия”.

 » Новини
06 Юни, 2012
Почина големият американски писател-фантаст Рей БредбъриРей Бредбъри няма равен на себе си като разказвач и е един от най-обичаните автори. В кариерата си, обхващаща шест десетилетия, той е създал удивителни творби и герои от “Вселената Бредбъри”.

 » Новини
01 Юни, 2012
Представят най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобилиОт 1 до 4 юни в Интер Експо Център - София ще се проведе поредното издание на “Auto Bild Show 2012”. В последния ден ще бъде изтеглена голямата награда на изложението - автомобил.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info