Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
19 Май, 2012
Раздават престижните награди “Златно перо” в навечерието на 24-ти майСред отличените тази година са Маестро Михаил Ангелов, Стоянка Мутафова, ФСБ, Теди Москов и Мая Новоселска, Аделина Филева, директор на Софийска градска художествена галерия и др.

 » Новини
23 Апр, 2012
Отиде си големият телевизионен режисьор Хачо БояджиевХачо Бояджиев завършва театрална режисура в НАТФИЗ през 1958 г. В Англия защитава докторат по кино- и ТВ режисура. Директор е на БНТ в периода 1993-1995 г. През 2002 г. Стилиян Иванов прави филм за Хачо.

 » Новини
18 Апр, 2012
За трета поредна година се провеждат “Зелени дни”“Зелени дни” е фестивал на отговорния туризъм и природата. По време на събитието ще бъдат проведени различни презентации, прожекции и дискусии за зеления туризъм и грижата за природата.

 » Новини
12 Апр, 2012
“Sneak Peek” ще увенчае финала на “Танцова работилница 2012”“Sneak Peek” включва репертоар на петима световно утвърдени хореографи и е разработен съвместно с младите българските таланти. За пръв път ще бъде показана хореографията “Machine Dance”.

 » Новини
05 Апр, 2012
Велосъстезанието Байк за Чепън ще се проведе на ЦветницаГостите и участниците в събитието ще се насладят на малко познатата природа на карстовата планина Чепън, както и на голямото разнообразие от цветя и птиче богатство на Драгоманското блато.

 » Новини
03 Апр, 2012
София - домакин на Международен детски фолклорен фестивалНа фестивала на една сцена ще застанат около 300 деца от пет различни държави, които ще представят по свой колоритен и неподправен от емоции начин фолклора на своите страни.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info