Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
06 Май, 2015
Първият “Z ФЕСТ” съчетава съвременни изкуства и технологии“Z ФЕСТ” ще се реализира в старо трамвайно депо в София. Събитието ще включва презентация за дроновете, изложба видео арт, аудиовизуален сет със смесване на живо на музика и видео.

 » Новини
05 Май, 2015
Пълна палитра от различните форми на изкуство на „Джобен фестивал”В майското издание публиката ще може да се наслади на пълна палитра от различните форми на изкуство – цирк, кино, музика, театър, литература. Всяка фестивална вечер ще има по един концерт.

 » Новини
15 Апр, 2015
Фотографът Здравко Йончев ни показва познатите и непознати лица на градаОткриването на "Лицата на града" е на 15 април от 18:30 ч. във Vivacom Art Hall. Освен новите фотографии могат да бъдат видяни и някои снимки от изложбата "Старите минерални бани на София".

 » Новини
22 Дек, 2014
Отиде си големият певец и музикант Джо КокърДжо Кокър бе огромно име в музикалния бизнес повече от 40 години. Напоеният му с блус и соул глас просто не може да бъде сгрешен и е негова абсолютна запазена марка. Джо Кокър почина на 70 години.

 » Новини
31 Окт, 2014
Фотоизложба съчетава съвремието с културно-историческото наследствоИзложбата е посветена на Деня на строителя и е първата подобна инициатива на Камарата на строителите на България (КСБ) и в. “Строител”. Тя е разположена на Моста на влюбените.

 » Новини
06 Сеп, 2014
Градът на тепетата чества 129 години от Съединението на БългарияВ Пловдив за тържествата за Съединение ще са президентът Росен Плевнелиев и премиерът Георги Близнашки. Програмата и на двамата включва посещение на музея на Съединението.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info