We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Дет легендите "Cannibal Corpse" забиха най-екстремното шоу на годината
 
15 Юни, 2019
Дет легендите "Cannibal Corpse" забиха най-екстремното шоу на годината“Red Before Black” e албум, който отново вдига залога, като ясно показва кой определя стандарта, когато става въпрос за завладяваща музика, еднакво брутална и сложна. “Cannibal Corpse” са неудържими!

  снимки: "Обектив Инфо"

  клуб Mixtape514 юни, София, клуб Mixtape 5. Легендарните дет метъли от Тампа, Флорида, "Cannibal Corpse" отбелязаха третото си паметно гостуване в България. Турнето на групата представи албума "Red Before Black" (2017), четиринадесети в дискографията на "Cannibal Corpse". Американците бяха подкрепени от родната банда “Grimaze”. Концертът бе организиран от компания BGTSC.

  Първи на сцената излязоха "Grimaze", които в 45-минутния си сет изпълниха песни от своите два пълнокръвни албума - "Dreammares" (2016) и "Planet Grimaze" (2018). На сцената на Mixtape 5 дет метъл бандата от София показа емоционалност, много вдъхновение и техничност, които разкриха, че за тях е истинска чест да се изявят като подгряваща група на култовите "Cannibal Corpse".

  За българските фенове “Cannibal Corpse” носят едно особено носталгично усещане. В “българското Средновековие” на 80-те и 90-те години, когато нямаше интернет, а специализираните печатни издания и радиопредаванията предпочитаха комфортно да игнорират стила, познат като "дет метъл", обложките на “Cannibal Corpse” по щандовете с аудиокасети възбуждаха въображението и ни караха да се чудим какво ли всъщност се крие зад цялата тази бруталност и гротеска. Разбрахме го с годините – много работа, неизчерпаема енергия, творчество, агресия. “Cannibal Corpse” са и винаги ще си останат легенди в "дет метъла", които българските фенове имаха възможност да срещнат буквално на една ръка разстояние по време на опустошителното им шоу в столичния клуб “Mixtape 5”.
 
  Cannibal CorpseМного пот се изля в 100-минутния концерт на "Канибалите", който поднесе на феновете възможно най-бруталния сетлист, събран от вече 30-годишната история на бандата. "I Cum Blood",  "A Skull Full of Maggots", "Scourge of Iron", "Hammer Smashed Face" и много други епични дет метъл композиции, вдъхновили поколения музиканти, бяха изпълнени на живо в препълнената с жадни за адреналин фенове зала.

  Да се свири дет метъл музика е екстремно. И много трудно, както за групата, така и за почитателите на стила. Пълното отдаване между музика и емоция е задължително. В знойната вечер на 14 юни “Cannibal Corpse” демонстрираха върхова форма и се изявиха като истински законодатели на този толкова специфичен музикален стил. И ако някой още не е разбрал какво всъщност означава "дет метъл" - нека просто си пусне "Кенибъл" и думите са излишни!


прочитания: 1663

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info