We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
“Iron Maiden” издадоха “The Live Collection – Remastered”
 
01 Юли, 2020
“Iron Maiden” издадоха “The Live Collection – Remastered”“Live After Death” е записан в Long Beach Arena, Калифорния, през март 1985 г. по време на легендарното продължило година турне “World Slavery Tour”, което започна в Полша през август 1984 г.

  Parlophone Records продължават серията си по преиздаване на каталога на “Iron Maiden” с пети сет пакет от дигитални CD заглавия в “The Live Collection – Remastered”. Включените албуми в това издание са хитовите “Live After Death” и “Rock In Rio”.

  Live After Death / 1985“Live After Death” е записан в Long Beach Arena, Калифорния, през март 1985 г. по време на легендарното продължило година турне “World Slavery Tour”, което започна в Полша през август 1984 г. То съдържа 187 концерта по света и превърна  “Iron Maiden” в една от най-големите банди на планетата. Албумът, който също включва и допълнителни парчета, записани в Hammersmith Apollo в Лондон, е смятан за един от най-великите албуми на живо за всички времена.

  “Rock In Rio” е записан на 19 януари 2001 г. в последната вечер на “Iron Maiden” от турнето  “Brave New World Tour”. Изпълнението е пред 10 000 фена, като след това бе излъчено глобално по телевизията.

  “The Live Collection – Remastered” следва скорошното издание на “The Studio Collection – Remastered”, серия от четири части, покриваща всичките им предишни шестнадесет студио албума. Те включват аудио от мастериран за iTunes проект от 2015 г., като новите колекции за първи път са налични на CD.

  Като бонус към колекционерите, едно CD от всеки пакет от изданията е налично в специална кутия с дизайн, съдържаща 1:24 фигурка и още нещо ексклузивно. В този пети пакет това ще бъде  “Live After Death”. И двата албума в този сет са налични тук.


прочитания: 1664

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info