We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Античният театър в Пловдив посреща легендарната група "U.D.O."
 
16 Авг, 2020
Античният театър в Пловдив посреща легендарната група "U.D.O."Удо Диркшнайдер е познат със своя дрезгав, но мелодичен глас като вокал на групата - "Accept" в първите години от историята й. Диркшнайдер започва самостоятелна кариера с "U.D.O." през 1987 г.

  "U.D.O." се завръщат в България в подкрепа на новия си албум "We Are One".

  На 18 септември 2020 г. групата "U.D.O." ще зарадва родните фенове с концерт в Пловдив. Немските хеви метъл музиканти и бенд лидерът Удо Диркшнайдер ще съберат почитателите на твърдата музика в Античния театър. Събитието е част от културния календар на Града под тепетата и е в рамките на "Music of the Ages".

  Удо ДиркшнайдерАнтичният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на публиката и на артистите. Вратите се отварят в 18:30 ч, а самото шоу ще започне в 20:00 ч.

  Удо Диркшнайдер е една от най-емблематичните фигури на световната метъл сцена. Той е познат със своя дрезгав, но мелодичен глас като вокал на групата "Accept". Диркшнайдер започва самостоятелна кариера с "U.D.O." през 1987 г., когато "Accept" прекратява своята активна дейност за около две години. На 3 ноември 1987 г. излиза първият албум на "U.D.O.", озаглавен "Animal House", като членове от "Accept" помагат за създаването му.

  Удо Диркшнайдер продължава да е много успешен без "Accept" и с "U.D.O." записва седемнадесет албума, сред които са "Mean Machine", "Faceless World" и "We Are One", който е от 2020 г. Все пак той не къса съвсем връзката с "Accept". През годините участва в различни фестивали с проекта си "Dirkschneider", в който пее класически песни на "Accept". Понякога той поднася на феновете си хитове на "Accept" и на концерти на "U.D.O.", но само накрая, когато публиката го вика на бис.

  Метъл титанът Удо Диркшнайдер е гостувал много пъти в България и шоуто му винаги е невероятно и запомнящо се преживяване. А след месеци на ограничения и социална дистанция вероятно ще бъде още по-вълнуващо.

  За концерта си на Античния театър в Пловдив групата "U.D.O." пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Andrey Smirnov (китари), Dee Dammers (китари), Tilen Hudrap (бас) и Sven Dirkschneider (барабани).


прочитания: 2477

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info