We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Промени в програмата на Plovdiv Jazz Fest 2020
 
29 Окт, 2020
Промени в програмата на Plovdiv Jazz Fest 2020Музиката на Авишай Коен отразява вселена от традиции, култури, езици и стилове: от песни на иврит до ладински народни песни, от комбиниране на класическа музика и джаз до джаз стандарти и съвременен джаз.

  Заповедта на Министерство на здравеопазването, публикувана на 27 октомври, която промени броя на местата от 50% на 30% от общия капацитет на провежданите културни събития, наложи сериозна реорганизация и в програмата на шестото издание на Plovdiv Jazz Fest.

  •    За огромно съжаление, двата концерта от откриващата вечер (5 ноември) на пианиста Живко Петров и китаристите Веселин Койчев и Цветан Недялков, заедно с квартета "The Teachers", ще бъдат отложени за пролетните месеци. Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени.

  •    При възникналите обстоятелства, гостуването на басиста Ричард Бона, няма да се осъществи. Концертът на пианиста Антони Дончев и барабаниста Христо Йоцов и тяхната формация "Акустична версия" остава на 6 ноември от 21:00 ч. Преди него, от 19:30 ч., Милен Кукошаров ще представи своя нов проект "Wind Harmonium". Сумата за всички закупени  до момента билети ще бъде възстановена и ако гости на фестивала желаят, ще могат да закупят отново билет за тази вечер, но на стойност 30 лв.

  •    Продажбата на билети за двата концерта на Авишай Коен трио е спряна. Все пак ситуацията налага следните промени:

  - По всяка вероятност, няма да е възможно да бъдат спазени предварително закупените места. Екипът на фестивала ще съдейства изцяло на гостите, за да може настаняването да бъде бързо и спокойно;

  - Хората, които са закупили билети за 14 и 19 ред на 07 ноември от 19:30 ч., ще бъдат пренасочени към концерта от 21:00 ч. Не е нужно билетите да бъдат презаверявани. Ако тези хора нямат възможност да присъстват на по-късния концерт, могат да върнат своите билети и сумата за тях ще бъде възстановена.

  •    Всички Фестивални билети (Grand Pass) могат да бъдат върнати и сумата, инвестирана в тях ще бъде възстановена. Гостите със закупени Grand Pass-ове могат да вземат билети за 6 и 7 ноември. Те са единствените, които ще имат опцията да получат билет за концерта на Авишай Коен на 7 ноември от 21:00 ч.

  Авишай Коен гостува на Пловдив Джаз ФестЗа целта е нужно в сайта на Eventim (в концерта на Авишай Коен трио) да въведат промо кода от първите 20 цифри от баркода на закупения вече Grand Pass.

  Процедурата за връщане на билетите е следната:

  Сумите за билетите, закупени от мрежа на EVENTIM, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

  * Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес - София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

  В случай, че билетите са закупени от сайта на EVENTIM:

  - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на EVENTIM: София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;

  - с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите на адрес: София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

  Краен срок за връщане на билетите е 6 ноември.

  Екипът на Plovdiv Jazz Fest искрено се извинява за неудобството, което причинява и остава на разположение за пълно съдействие!

  Надяваме се, че независимо от тези трудности, публиката все пак ще подкрепи българските музиканти и фестивала.

  Благодарим за медийната подкрепа на: БНТ, Jazz FM Radio, Offnews, сп. Нула32, Katra FM, Въпреки, Виж, Лицата на града, Mila.bg, Капана, Под тепето, PlovdivTime, Traffic News, My Sound

  Организатор на Plovdiv Jazz Fest е Blue M Ltd.

  Събитието се провежда с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на Община Пловдив за 2020 г.

  Фестивалът се осъществява с партньорството на Министерство на културата.

прочитания: 1776

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info