WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
W.A.S.P. с концерт в София през май по случай 40-годишнината си
 
26 Окт, 2021
W.A.S.P. с концерт в София през май по случай 40-годишнината сиГлем рок / метъл бандата е сформирана през 1982 г. в Лос Анджелис. W.A.S.P. стават много бързо популярни заради своето ексцентрично поведение на сцената и разкрепостената сексистка лирика.

  На 6 юни 2022 г. се навършват 40 години от създаването на една от най-известните, скандални и противоречиви хеви метъл банди в света... W.A.S.P.

  В историята на рокендрола са много малко групите подбуждали любовта, омразата и първичните емоции така, както тях. Още в самото начало в малките зали в Калифорния, а по-късно и в много страни по света, на Крилатите убийци им е забранено да свирят и представят шоуто си на живо. Уникалният шок-рок стил на W.A.S.P. провокира религиозните организации, местните градски съвети, правителства, дори сенатът във Вашингтон провежда изслушвания в опит да забрани продажбата на записи и да спре "погрома" на сцените, където свирят.

  W.A.S.P гостуват в София през пролетта на 2022 г.Основателят на групата, фронтменът Блеки Лоулес, успешно ръководи  групата вече 40 години. Той е неин вокалист и основен автор на песните от създаването на бандата. Уникалната му външност, социалните и политически му изказвания извеждат групата до световни висоти. Продадени са милиони записи и е оставено наследство от множество разпродадени шоута по целия свят.

  С участието на басиста Майк Дуда (Mike Duda) и китариста Дъг Блеър (Doug Blair), чийто стаж в групата е съответно 26 и 18 години, и заедно с изключителния барабанист Акуилс Пристър (Aquiles Priester) W.A.S.P. ще ни върнат там, откъдето започна всичко. Екстравагантно сценичното шоу, което много фенове никога не са виждали на живо!

  Присъединете се към W.A.S.P. за това много специално световно турне, посветено на 40-годишнината на групата.

  Станете свидетели и изживейте този уникален спектакъл на Крилатите убийци от "SHOCK and ROLL", докато ви връщат обратно... Назад към началото!

  Концертът ще се състои на 18 май 2022 г. в София, "Арена София", от 20:00 ч. Вратите ще отворят в 18:00 ч.

  Билети:

  Билетите влизат в продажба от този петък, 29 октомври, онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са: магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), UsitColours и др. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

  Първите билети ще са на промоционална цена от 55 лева!

  Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

  Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!


прочитания: 803


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info