Wolfheart_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Гърците “Rotting Christ” с концерт у нас през февруари
 
11 Яну, 2022
Гърците “Rotting Christ” с концерт у нас през февруари“Rotting Christ” е метъл група, основана през 1987 г. в Атина, Гърция. Тя е сред първите метъл групи в Гърция и на Балканите. Членовете на групата определят музиката си като “дарк метъл”.

  Компания BGTSC представя: концерт на “Rotting Christ”. Събитието ще се състои на 26 февруари 2022 г. от 19:00 ч. в столичния клуб Mixtape5.

  Rotting Christ“Rotting Christ” е метъл група, основана през 1987 г. в Атина, Гърция. Тя е сред първите метъл групи в Гърция и на Балканите. Нейният стил, често определян като мелодичен блек метъл, се променя с времето: първото им демо от 5 песни е смесица от грайндкор и блек метъл, а в средата на 90-те години се ориентира към готика. Самите членове на “Rotting Christ” предпочитат да определят музиката си като “дарк метъл”.

  Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде разпечатвана, те могат да бъдат сканирани директно от телефон.

  До 14 януари 2022 г. билетите ще са на цена от 30 лева!

  Всички фенове под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

  Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! Към момента те са: всички възрасти влизат с валидни “зелени” сертификати, 72 часа за PCR тестове, до 48 часа за бързи тестове за антигени!

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

  Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 2156


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info