Wolfheart_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Глем рок легендите W.A.S.P. отбелязват 40 години на сцена
 
15 Фев, 2023
Глем рок легендите W.A.S.P. отбелязват 40 години на сценаГлем рок / метъл бандата се сформира през 1982 г. в Лос Анджелис. W.A.S.P. стават много бързо популярни заради своето ексцентрично поведение на сцената и разкрепостената сексистка лирика.

  Концертът на W.A.S.P., с който групата чества своя 40-годишен юбилей, ще се състои на 18 май 2023 г. на откритата сцена "Арена София", част от столичния колодрум в Борисова градина.

  W.A.S.P. Отлаганото заради ковид пандемията европейско турне ще стартира на 17 март от Англия с няколко, вече разпродадени концерта! Тенденцията от завършилото през декември американско турне на W.A.S.P., по време на което почти всички събития бяха разпродадени, се запазва и в Европа. Концертът в София е след малко повече от три месеца и вече е наполовина разпродаден! По този повод Бойко Гюров от BGTSC с усмивка коментира: "Концертите ни винаги са подготвяни внимателно и с грижа за комфорта и здравето на публиката и артистите. Екипът ни е сред най-добрите в бранша и "свободни съчинения" на тази тема не се допускат. Свършат ли билетите веднъж, ако мястото на провеждане не се разшири, то е окончателно".

  Концертът в София е последната дата от турнето на W.A.S.P. и една от двете дати в региона. С наближаването му ще се засилва и интересът от съседните държави.

  Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на  Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours и др. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

  Предстои увеличение на цените на билетите, като за момента те остават непроменени! Невърнатите и издадени билети за отложените у нас дати важат за 18 май без презаверка! Поканите за отложените дати не важат и няма да бъдат презаверявани!

  Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  Компания BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва приетия Етичен кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация!прочитания: 581


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info