WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Немските траш величия "Kreator" се включват в SOFIA SOLID
 
05 Мар, 2023
Немските траш величия "Kreator" се включват в SOFIA SOLID“Kreator” е една от трите култови за немския Thrash Metal групи заедно с - “Destruction” и “Sodom”. Групата е създадена в град Есен в началото на 80-е под друго име, но бързо намира идентичността си.

  "Kreator" са втората потвърдила метъл банда след "Amon Amarth", която става част от SOFIA SOLID с концерт на 29 юни на Aрена София (Столичен колодрум) по покана на Fest Team. Билетите вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg, а с присъединяването на "Kreator", цената им не се променя.

  Kreator"Kreator" тази година се завръщат със своя петнадесети албум - опуса "Hate Über Alles", който е и първият им студиен албум с Frédéric Leclercq (екс "Dragonforce", "Sinsaenum") на баса, присъединил се към фронтмена Miland "Mille" Petrozza, китариста Sami Yli-Sirniö и барабаниста Jürgen "Ventor" Reil.

  С богато наследство, силна фен база и безспорни успехи зад гърба си, "Kreator" не са от групите, които почиват на лаврите и се наслаждават на светлината на миналата слава. В дръзко озаглавения си нов албум "Омраза над всичко" метъл титаните отново канализират своята яростна енергия и тежест, достатъчно силна, за да наклони земята извън оста ѝ или поне да завърти главите на публиката.
 
  Първите концерти SOFIA SOLID – новата вълнуваща ивент серия с разнообразни световни изпълнители от различни жанрове музика под бранд шапката на Fest Team, ще се проведат на Арена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Към момента потвърдените артисти са "Amon Amarth" и "Kreator" на 29 юни. Очакват се още нови изпълнители да се включат в серията летни концерти в София.

  Събитието SOFIA SOLID във фейсбук е тук. Продажбата за билетите за концерта на "Amon Amarth" и "Kreator" в София вече стартира в мрежата на Ticketstation.

  Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.


прочитания: 164


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info