Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

"Батюшка" и "Аркона" със съвместно шоу в столичния клуб Mixtape 5
 
15 Май, 2023
"Батюшка" и "Аркона" със съвместно шоу в столичния клуб Mixtape 5"Батюшка" са не просто блек метъл група. Техният оригинален подход към екстремната музика, съчетана с православно църковна визия, ги превърна в сензация.

  ArkonaКомпания BGTSC представя: концерта на "Батюшка" и "Аркона", който ще се състои на 29 септември 2023 г. в клуб Mixtape 5. Два месеца след финала на изключително успешното си турне, полският блек метъл феномен "Батюшка" обяви нова европейска обиколка тази есен, а едва вторият концерт от турнето ще бъде у нас. Концертът е под знамето "Black Pilgrimage 2023", а в редиците му се включват и канадските симфо дет метъли "Aeternam".

  "Батюшка" са не просто блек метъл група. Техният оригинален подход към екстремната музика, съчетана с православно църковна визия, ги превърна в сензация, а концертите им са наситени с пищна и мрачна театралност. Неслучайно феновете ги описват като черна литургия – не такава, която пречиства душата, а такава, която я взима в плен. Блек метъл походът на "Батюшка" не спира да превзема нови територии и тази пролет групата помете и Далечния Изток с концерти в Япония, Тайланд и Индонезия.

  Batushka"Аркона" са добре познати на българската публика. Предвождани от колоритната вокалистка Masha Scream, руснаците се обръщат към езическите корени на родината си и славянската митология, представени във вихрена комбинация от яростен метъл и фолклор. Сега, пет години след последния си албум, "Аркона" са готови с деветия си опус - "Kob", който ще излезе на 16 юни през австрийския лейбъл Napalm Records.

  Гости на турнето са канадците "Aeternam". Техният прочит на симфоничния дет метъл с ориенталски мелодични пасажи е отлично и любопитно допълнение към музиката на двете основни групи.

  Билетите за концерта на "Батюшка" и "Аркона" са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. Продажбата стартира при прогресивно нарастваща цена от 35 лв.

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!  

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 670

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info