Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София!
 
16 Май, 2023
Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София!Концертът на W.A.S.P. е проектиран и подготвян, за да се състои на откритата Арена София, столичен колодрум, намиращ се в Борисова градина, срещу В сектор на стадион "Българска Армия". Носете си дъждобрани!

W.A.S.P. пристигат в София за епично шоу
  След повече от 10 години Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София! Концертът, с който групата чества своя 40-годишен юбилей, ще се състои този четвъртък, 18 май 2023 г. на откритата сцена "Арена София", част от столичния колодрум в Борисова градина.

  Програмата за вечерта ще е следната:

  18:45 ч. – отварят вратите за публика
  20:45 ч. - W.A.S.P.

  Подгряваща група няма да има. Музикантите желаят да споделят шоуто и емоциите си само със своите феновете!

  Влизането и излизането от съоръжението ще става през 3 (три) входа, обозначени с В, С и D. Феновете с билети влизат основно през входове C и D, а всички гости, журналисти, акредитирани лица и притежатели на ВИП пропуски влизат през вход В. На кръстовищата на алеите ще има стюарди, които ще насочват публиката към съответните входове.

  Въпреки очакванията за превалявания, концертът ще се проведе на открито. Той е проектиран и подготвян, за да се състои на откритата Арена София, столичен колодрум, намиращ се в Борисова градина, срещу В сектор на стадион "Българска Армия". Носете си дъждобрани!

  Влизането с коли в парка е забранено! Дори да успеете, ще подлежите на санкции и принудително отстраняване! Алеите трябва да са свободни от МПС за свободното преминаване на пешеходци и, ако се наложи, бързото преминаване на специализирани автомобили и линейки! Изключение за престой ще правят единствено полиция, линейки и техническите МПС, обслужващи нуждите на събитието.

  От компания BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

  Опасни предмети, в това число остри чадъри, и неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация, няма да бъдат допускани в зоната на събитието.

  Схема на откритата Арена СофияКонцертът в София е последната дата от турнето на W.A.S.P.! Бъдете с нас на 18 май!

  Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са: магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), магазини Ориндж и др. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

  Деца до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли от следния линк: https://securitysks.com/?page_id=734

  Компания BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


прочитания: 323


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info