Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
"Балканджи" с песни за змейове, юнаци и самодиви този ноември
 
15 Сеп, 2023
"Балканджи" с песни за змейове, юнаци и самодиви този ноемвриЕсенният концерт на самобитната фолк метъл група ще гони тъмните сили. "Балканджи" и BGTSC ви канят на 17 ноември в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5.

  В българските народни поверия дните между 14 и 21 ноември се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. "Балканджи" смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черния дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година. 

  Балканджи"Балканджи" и BGTSC ви канят на традиционния за тях голям концерт с песни за змейове, юнаци и самодиви на 17 ноември в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5.

  Така "Балканджи" ще си изпълнят обещанието за нов концерт през есента, което дадоха на феновете по време на събитието на 1 март. Така че, ако не искаш Мартиняка да ти разтури плевнята, да те събори болен баш на уикенда и да ти вкисне бирата, ела да изпеем бялата магия на "Балканджи" на празника, в какъвто се превръща всеки концерт на една от най-любимите и самобитни български банди.

  Билетите са в ограничен тираж и можете да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, ако са останали. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC, всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  BGTSC e член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


прочитания: 422

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info