SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

“Megadeth” превземат София с Crush The World Tour това лято
 
08 Дек, 2023
“Megadeth” превземат София с Crush The World Tour това лятоБилетите влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army фен клуба на 9 декември, а в масова продажба – в понеделник.

  “Megadeth”, една от основополагащите групи в траш метъла, с легендарен статут и милиони почитатели по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team. Българското музикално лято 2024 започва да изглежда все по-атрактивно с включването на концерт от турнето Crush The World и в София. Билетите за концерта на Мегадейв и компания влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 ч. до 11 декември в 11:00 ч. на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба на бандата. Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 ч. на цени от 88 до 140 лв.

  MegadethГрупата, характерна с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, но красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020 г., за да представи последния си албум “The Sick, The Dying... And The Dead!” и у нас.     

  За него Дейв Мъстейн споделя: “Поставям този албум спокойно някъде между “Countdown to Extinction” и “Rust In Peace”. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на “Megadeth” около “Countdown to Extinction”, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на “Rust in Peace”. Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството. Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг.”

  Фронтменът и музикален архитект на “Megadeth”, Мегадейв, има награда Grammy от 2017 г. за албума “Dystopia”, успя да пребори рака на гърлото, получи лилав колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките само на няколко години, като не спира да твори и да обикаля с групата си по света. Концертът на “Megadeth” на Арена София е част от планираното световно Crush The World Tour на бандата за 2024 г.   

  Повече информация можете да намерите на https://www.megadeth.com. Билетите за концерта на “Megadeth” влизат в продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 ч. до 11 декември в 11:00 ч. на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба на бандата. Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 ч. на цени от 88 до 140 лв. “Megadeth” предлагат за най-големите си фенове и възможност за лична среща с тях, снимки и участие в специална сесия Въпроси и Отговори. Повече информация за нея можете да намерите на https://www.megadeth.com.

  Събитието във фейсбук е тук.

  Новини за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.


прочитания: 821

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info