Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

“Decapitated”, “Incantation” и “Nervosa" с общ концерт в България
 
06 Дек, 2023
“Decapitated”, “Incantation” и “Nervosa" с общ концерт в БългарияТрите метъл машини ще свирят заедно на 14 март 2024 г. в столичния клуб Mixtape 5.

  “Decapitated”, “Incantation” и “Nervosa” ще гостуват у нас по покана на BGTSC на 14 март в столичния клуб Mixtape 5 с начало 19:30 ч. Концертът ще бъде открит от швейцарците “Kassogtha”. На този концерт “Decapitated” ще изпълнят легендарния си албум “Nihility” така, както е издаден в далечната 2002 г. Класиците “Incantation” ще ни изпробват вратовете, а “Nervosa” най-после ще ни се представят с една от гордостите на нашата сцена Михаела Найденова!    

  DecapitatedПредстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!

  Билети за концерта ще се продават от 10:00 ч. на 8 декември, този петък, в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. До 11 декември те ще са на атрактивната цена от 50 лева, а след това постепенно ще достигнат 65 лв. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде разпечатана, а те ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

  Политика за деца и непълнолетни:

  Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!

  Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 590

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info