Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

“Behemoth”, “Testament”, “Pestilence” и “Maltworm” на Sofia Metal Fest 2024
 
19 Дек, 2023
“Behemoth”, “Testament”, “Pestilence” и “Maltworm” на Sofia Metal Fest 2024Фестивалът Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ!

  SMF“Behemoth”, “Testament”, “Pestilence” и “Maltworm” ще разтърсят сцената на Sofia Metal Fest! Както знаете, фестивалът се завръща през следващата 2024 г., този път с акцент върху мрачните и технични стилове в метъла. Определението за това издание “По-зрелищно, по-мощно, по-разтърсващо" е най-краткото и точно описание за това, което ви очаква и този път! Sofia Metal Fest ще се проведе от 18:30 ч. на откритата сцена “Арена София” в Борисова градина, Колодрум Сердика. Организатор е компания BGTSC.

  “Behemoth” са хедлайнер на това издание. Легендарните поляци са едно от най-големите имена в екстремните стилове в момента, а легионите им се множат с всяка изминала година и след всяко тяхно шоу. “Behemoth” в момента са на върха на кариерата си и за първи път ще се представят у нас с хедлайнерски фестивален сет и шоу!

  “Testament” са сред най-любимите групи на родната публика. Група, която феновете винаги са очаквали с голям интерес и трепет. На това издание те ще са ко-хедлайнер, а освен най-доброто от тяхното творчество ще добавят и нова музика, непредставяна досега. Каквото и да кажем за “Testament” ще е недостатъчно, затова само ще ви представим сегашния им състав: Чък Били - вокали, Ерик Петерсон – китара, Алек Школник - китара, Стив Диджорджио – бас, Крис Довас – ударни.

  “Pestilence” е сред легендарните групи, чието име феновете винаги са очаквали да бъде обявено и у нас. Нещо, което така и не се случи... досега! За нас е чест да го направим и да посрещнем Патрик Мамели и компания като част от Sofia Metal Fest! Заедно с “Death”, “Atheist” и “Cynic”, “Pestilence” са сочени за една от големите четири (Big 4) и най-важни за развитието на прогресив дет метъла банди.

  “Maltworm” са сила на родната сцена! Още от създаването си през 2018 г. групата не спира да “тормози” сцените у нас и някои от тези в чужбина. През 2023 г. надделяха в конкурса Wacken Metal Battle Bulgaria 2023, а няколко месеца по-късно се оказаха първата българска и сред малкото такива групи, свирили два пъти на две от сцените в рамките на едно издание на фестивала Wacken Open Air.

  Запомнете:  27 юли 2024 г., Sofia Metal Fest!

  Парк, въздух, зрелищен концерт и разтърсваща мощ!

  TestamentБилетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде разпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. За да подсигурим комфорта на публиката, броят на билетите в продажба ще е по-малък от капацитета на “Арена София”. С наближаването на събитието цената им ще расте.

  Деца до 10-годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

  Това събитие не е субсидирано. Авторските права за него са уредени с Музикаутор.

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

  BGTSC e член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация.


прочитания: 808

SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info