SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Последни новини за концерта на готик метъл легендите “Cradle of Filth”
 
29 Фев, 2024
Последни новини за концерта на готик метъл легендите “Cradle of Filth”Шоуто "Necromantic Fantasies" на блек метъл и готик класиците "Cradle of Filth" ще мине и през България! Британската група безспорно е една от метъл институциите в световен мащаб!

  Концертът на "Cradle of Filth", “Wednesday 13”, "Sick N' Beautiful" и американците “Drift” ще се състои на 5 март в столичния клуб “Joy Station”.

  Програмата на вечерта ще протече в следния ред:

  18:00 – врати
  18:45 – 19:15 “Drift”  
  19:30 – 20:00 “Sick N’ Beautiful”
  20:15 – 21:05 “Wednesday 13”
  21:30 – 23:00 “Cradle of Filth”


  Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

  Cradle of FilthОт BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

  Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

  От днес цените на последните бройки билети се продават на цена от 75 лева. Можете да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирани директно от телефон.

  ВИП пакети, съдържащи подаръци, среща и автографи с “Cradle of Filth” се предлагат на сайта на групата. Тези пакети не включват билети за събитието!

  Всички лица до 18-годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от следния линк: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба.

  Събитието не е подходящо за деца до 7-годишна възраст!

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, който е закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!прочитания: 432

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info