Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Дъги Уайт и “John Steel” ще подгреят публиката на Глен Хюз
 
13 Май, 2024
Дъги Уайт и “John Steel” ще подгреят публиката на Глен ХюзАлбумът “Burn” на “Deep Purple” и песни на “Rainbow” на 27 май в София! Doogie White заедно с група “John Steel” ще подгреят публиката преди концерта на Glenn Hughes.

  BGTSC представя: Doogie White заедно с група “John Steel” ще подгреят публиката преди концерта на Glenn Hughes, който ще се състои от 20:00 ч. на 27 май 2024 г. в столичния клуб “Joy Station”. Ще чуем авторски композиции на “John Steel” и песни на именития певец от престоя и участието му в “Rainbow”.

  Глен ХюзГостуването на Glenn Hughes у нас е част от турнето 50th Anniversary “Burn” Album Tour 2024, по време на което той изпълнява целия класически албум на “Deep Purple”.   

  Дъглас “Дъги” Уайт (Doogie White) е талантлив, добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 г. създава група “La Paz”, с която практически никога не се е разделял. Познат е като вокалист от “Rainbow” на Ritchie Blackmore, John Lord, “Michael Schenker Group”, Cozy Powell, “Praying Mantis”, “Rising Force” на Yngwie Malmsteen, “Tank” и “Alcatrazz”. Гостува в концептуалното издание “Нострадамус” на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд (John Lord) на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 г. на Kavarna Rock Fest го видяхме като певец на “Michael Schenker Group” (MSG), а след това участва на редица музикални форуми у нас.
През 2017 г. с родната формация “John Steel” записаха албума “Everything or Nothing”.

  Датата е 27-ми май! Запазете я за Glenn Hughes, Doogie White & “John Steel”  и вашата компания!

  Концерт на Глен ХюзБилети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, на които можете да ги намерите са: Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини Orange, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.”6-ти септември” в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в “Борис Христов”, касите на Fast Pay и др. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

  Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

   Важно:
  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 156

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info