Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

“Evergrey”, “Klogr” и “Virtual Symmetry” с концерт на 29 ноември
 
06 Юни, 2024
“Evergrey”, “Klogr” и “Virtual Symmetry” с концерт на 29 ноември“Evergrey” идват с нов албум и интересни гости! Групата ще издаде “Theories Of Emptiness” на 7 юни 2024 г. чрез Napalm Records.

  BGTSC представя: Концертът на “Evergrey”, който ще се състои на 29 ноември 2024 г. в столичния клуб “Mixtape 5” от 19:00 ч.

  “Evergrey” ще отпразнуват новия си албум “Theories Of Emptiness” с голямо  европейско турне през ноември и декември 2024 г., подкрепени от “Klogr” и “Virtual Symmetry”.

  EvergreyМайсторите от Гьотеборг са далеч от това да забавят нещата. Групата ще издаде “Theories Of Emptiness” на 7 юни 2024 г. чрез Napalm Records. Без съмнение, новият албум ще е един от най-динамичните, които групата е създавала през цялата си впечатляваща кариера от над 30 години. 

  В коментар за дългоочаквания албум вокалистът и китарист Том С. Енглунд заявява: “За нас прогресът е от първостепенно значение. Ние сме посветени изцяло на това да гарантираме на феновете, че музиката ни остава иновативна и извън всякаква стагнация. С всеки наш албум се стремим да представим нещо ново - уникален вкус, различен тон или акорд, нови похвати в текстописането или иновативни техники в продукцията.”

  Не пропускайте да си осигурите място за празника за сетивата на 29 ноември!

  Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

  Политика за деца и непълнолетни:
  Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

  Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 179

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info