Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ отпреди!
 
18 Юни, 2024
Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ отпреди!Eric Hutchence е последният участник в това издание на фестивала. Запомнете: на 27 юли 2024 г. е Sofia Metal Fest!

  На 27 юли ще се състои Sofia Metal Fest! Фестивалът, който събира “Behemoth”, “Testament”, “Pestilence” и “Maltworm”, присъединява и Eric Hutchence! “По-зрелищен, по-мощен, по-разтърсващ” е описание за това, което ви очаква на 27 юли от 18:30 ч. на откритата сцена “Арена София” в Борисова градина, Колодрум Сердика.

  Eric HutchenceАко допреди две години все още набираше популярност в Източна Европа, сега вече e нормално да видиш името Eric Hutchence в селекцията на много от уважаваните фестивали в Европа. Шоуто на Ерик е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени допълнително от ударни инструменти и светлинни ефекти. Представянето му винаги е тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо!
 
  Запомнете:  на 27 юли 2024 г. е Sofia Metal Fest!

  Билетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да е отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон. Предстои повишение на цената на билета.

  Деца до 10-годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Авторските права за събитието са уредени с Музикаутор.

  Предстои обявяването на допълнителна информация.прочитания: 140

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info