Balkanji_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Музика
16 Май, 2023
Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София!Концертът на W.A.S.P. е проектиран и подготвян, за да се състои на откритата Арена София, столичен колодрум, намиращ се в Борисова градина, срещу В сектор на стадион "Българска Армия". Носете си дъждобрани!

 » Музика
15 Май, 2023
"Bullet For My Valentine" стават част от серията концерти SOFIA SOLIDУелските метъл машини "Bullet For My Valentine" се присъединяват към най-новата серия концерти на София това лято - SOFIA SOLID.

 » Музика
15 Май, 2023
SPIKE Bulgarian Music Showcase събира световния музикален бизнес в ПловдивЗа събитието в Пловдив на 25, 26 и 27 май пристигат над 220 участника, от които над 40 делегати, висок ранг музикални специалисти от цял свят – включително от Канада и Япония!

 » Музика
15 Май, 2023
"Батюшка" и "Аркона" със съвместно шоу в столичния клуб Mixtape 5"Батюшка" са не просто блек метъл група. Техният оригинален подход към екстремната музика, съчетана с православно църковна визия, ги превърна в сензация.

 » Музика
05 Апр, 2023
"Bleed from Within" се присъединяват към фестивала SOFIA SOLIDСформирани в Глазгоу през 2005 г., "Bleed from Within" бързо се утвърждават като една от най-отличителните банди в Обединеното кралство.

 » Музика
11 Май, 2023
Блеки ще завърши юбилейното турне на W.A.S.P. въпреки проблемите с гърбаБлеки Лоулес, фронтменът на хеви метъл бандата W.A.S.P., споделя колко дълго е чакал това турне и че няма търпение да види всички свои фенове, във всеки от градовете, през които то ще премине.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info