We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Ръсел Кроу се присъедини към римейка на “Мумията”
 
09 Май, 2016
Ръсел Кроу се присъедини към римейка на “Мумията”Известно е, че героят на Ръсел Кроу ще напомня на мистър Джекил от класиката на Робърт Луис Стивънсън. Актьорът ще се превъплъти в отрицателния персонаж в римейка на Universal на “Мумията”.

Актьорският състав на римейка на Мумията”, по който работи студио Universal получи внушително попълнение. Една от ключовите роли в бъдещия проект ще изпълни холивудската звезда Ръсел Кроу (“Гладиатор”), предаде изданието Deadline.

Ръсел Кроу в ролята на гладиатора МаксимусИзвестно е, че героят на Ръсел Кроу ще напомня на мистър Джекил от произведението на Робърт Луис Стивънсън. Актьорът ще се превъплъти в отрицателния персонаж в “Мумията”. Том Круз вече подписа договор за главна роля в римейка. От Universal намекнаха, че предстои анонсирането на още една холивудска звезда от първа величина, която ще участва във филма.

Снимките на новата версия на класическата лента вече започнаха в Лондон. Официалната премиера на римейка на Мумията се очаква на 9 юни 2017 г.

Оригиналният филм бе пуснат от Universal през 1932 г. и главната роля в него изпълни британският актьор Борис Карлоф. През следващите десетилетия бяха заснети още няколко версии на класическото произведение, като най-известната от тях бе адвенчър лентата от 1999 г. с участието на Брендън Фрейзър.

Ръсел Кроу е носител на най-престижната награда за киноизкуство Оскар”. Сред най-известните проекти на холивудския ветеран са “Гладиатор, Робин Худ”, “Ескорт до затвора”, “Красив ум”, “Господар и командир” и др.


прочитания: 1629

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info