We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Излезе трейлър на sci-fi сериала “Пикник край пътя”
 
20 Фев, 2017
Излезе трейлър на sci-fi сериала “Пикник край пътя”До момента - ”Пикник край пътя” e филмиран само от руския режисьор Андрей Тарковски, който през 1979 г. засне - “Сталкер”. Сценарият бе написан от самите Аркадий и Борис Стругацки.

В интернет се появи трейлър на сериала Пикник край пътя, продукция на американския тв канал AMC. Сценарист на епизодите е Джак Паглен, известен от хита с Джони Деп и Пол Бетани Превъзходство” (2014). Режисьор на проекта е Алън Тейлър (“Терминатор: Генезис”). За момента не е обявена премиерна дата на сериала.

Пикник край пътя (1972)Британският актьор Матю Гуд (Пазители”, “Мач Пойнт”) ще изпълни главната роля в продукцията на AMC.

Сюжетът на Пикник край пътя се развива в близко бъдеще на Земята. Извънземни същества падат с кораба си на планетата и загиват в катастрофата, като оставят след себе си опасни тайни. Главен герой е Ред – ветеран-сталкер, който незаконно влиза в територията, известна като Зоната. Тя изобилства от капани и аномалии, останки от чуждоземна технология.

През 1979 г. знаменитият руски режисьор Андрей Тарковски екранизира за големия екран научнофантастичния роман на Аркадий и Борис Стругацки. Лентата бе озаглавена Сталкер. Книгата на братя Стругацки е вдъхновение и за създаването на няколко успешни видеоигри. През 2006 г. киностудиото Columbia Pictures планираше да заснеме пълнометражен филм, но проектът бе замразен за неопределено време.

Пикник край пътя излиза от печат през 1972 г. Книгата получава голям успех зад граница. Благодарение на нея в руския език навлиза думата сталкер, която обозначава любителите на т. нар. индустриален туризъм и изследователите на забранени места.


прочитания: 2454

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info